"Me Ryynäset"

"Me Ryynäset"-keskusteluryhmä on perustettu Facebookkiin kolmisen vuotta sitten. Keskustelukerhoon voivat liittyä kaikki Ryynäset ja muut Ryynäs-verta omaavat henkilöt.

"Me Ryynäset" ja Ryynästen Sukuseura ry (www.ryynaset.fi) toimivat läheisessä yhteistyössä keskenään.

Ajatuksena on ollut, että Ryynäsillä voisi olla kivaa yhdessä. Avainsanat nuorempien vetonaulaksi saattaisivat olla: Nuorten taide (esittäminen, info, alkuopetus, osallistuminen); verkostoituminen (harrastukset, uratoivomukset, Ryynäset asiantuntijoina, ulkomailla jne.); mahdollisesti mentorointi (jonkinlaisen osaamismatriisin mukaan); yhteen kuuluminen (nuoret ja vanhemmat, geenit ja kulttuuri, miksi ja miten).

Toinen ajatus on saada nuoria ja nuorehkoja Ryynäsiä kiinnostumaan sukuseuran toiminnasta. Jäseniä meillä sukuseurassa on nyt noin 450 henkilöä, mutta joukko on ikääntymässä ja vaarana on jäsenmäärän laskeminen. Tarvitsemme uusia jäseniä, jotka uudistavat toimintaamme. Liity jäseneksi nyt. Henkilöjäsenyys maksaa 20€ vuonna 2013 ja sama vuonna 2014. Jos olet jo ennestään sukuseuran jäsen, tämä viesti on jäsenyyden kannalta turha, mutta levittänet kuitenkin tietoa ei-jäsenille sukuseurastamme. Välittänet ystävällisesti tämän viestin myös sellaisille Ryynäsille, joiden nimi aikaisemmin on ollut Ryynänen ja henkilöille, joissa virtaa Ryynäs-verta toisesta sukunimestä huolimatta.


Sukuseuramme kotisivuilla www.ryynaset.fi paljon aineistoa ja uusimme sivuja jatkuvasti. Mielellämme otamme vastaan hyviä ehdotuksia. Olemme valmiita lisäämään sivuja, jotka kiinnostavat enemmän nuoria. Pyydän Sinua myös kertomaan ja näyttämään kotisivujamme vanhemmillesi ja muille sukulaisillesi. Ehkä he eivät edes tiedä mitään sukuseuran toiminnasta. Ehkä he ovat kiinnostuneita liittymään sukuseuran jäseniksi. Toivotan Sinut ja sukulaisesi tervetulleeksi.

Parhain terveisin
Erkki Ryynänen