Vuonna 2007 julistettiin lehtemme numerossa X sivulla 12 kilpailu, jossa pyydettiin sukuseuramme jäseniä suunnittelemaan jokin esine, koru, tarjotin, muki, posliinilautanen, teepaita, saunapyyhe, lautasliina tai mikä tahansa esine, joka liittyisi jotenkin Ryynäsiin. Vaakunaa ei esineessä tarvitse välttämättä olla. Myös erilaisia kortteja pyydettiin suunnittelemaan. Kortit voivat olla esim. joulu-, onnittelu- ym. kortteja. Huumorikorteissa voi olla teksti tai vanha sananparsi.

Kilpailu julistettiin, koska sukuseuralla voisi olla lisää myyntiartikkeleita. Tällä hetkellä meillä on sukuviiri, pöytästandaari, pinssi, "Minäkin olen Ryynänen" - rintanappi ja kaikkia lehtemme numeroita.

Ehdotuksia on tullut kovin vähän ja siksi pyyntö esineiden ideoinnista ja suunnittelusta toistettiin Ryynäset lehden No. XII sivulla 4. Eivät Ryynäset yleensä ole näin passiivisia tai kainoja.

Voit tietysti tuoda suunnittelemasi esineet tai muut tuotteet sukujuhlien yhteydessä pidettäviin Ryynästen näyttelyihin ilman sen kummempaa kilpailuun osallistumista.

Suunnitelmasi voit lähettää alla oleviin osoitteisiin:

Hallituksen puh.joht. Erkki Ryynänen
Sähköpostiosoite: erkki.ryynanen(at)gmail.com     
Kotiosoite: Lohenevä 3 A, 02170 Espoo
Puhelin: 0400-447145

Hallituksen sihteeri Raili Kulmala
Sähköpostiosoite: raili.r.kulmala(at)gmail.com
Kotiosoite:
Betaniankatu 12 A 23, 20810 Turku
Puhelin: 050-5300297

nuotit