Jäsenhankinta

Elokuussa 2013 elossa olevia Ryynäsiä (nykyiseltä nimeltään ja entiseltä nimeltään) on Väestörekisterikeskuksen tiedon mukaan 3620 henkilöä, joista Suomessa asuu 3460 ja ulkomailla 160 henkilöä. Ryynäset Sukuseura ry:n jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 450 henkilöä. Valitettavasti on pelättävissä, että jäsenmäärä lähtisi laskemaan tulevaisuudessa. Siksi jatkamme jäsenhankintakampanjaa. Tavoitteenamme on saada jäsenmäärä nousemaan 500:taan henkilöön. Hallituksesta käsin meidän on vaikea saavuttaa kaikki Ryynäset Suomessa ja Suomen ulkopuolella. Sinä jäsen olet nyt avainasemassa. Anna tehokkaan "puskaradion" toimia. Yksikään Ryynänen ei saa jäädä tietämättömäksi Ryynästen Sukuseurasta. Se on meidän jokaisen velvollisuus.

Pyydämme Sinua aktiivisesti informoimaan sukuseurastamme. Jäseniksi haluamme kaikenikäiset Ryynäset, myös ennen jäseninä olleet, mutta jäsenyydestä luopuneet Ryynäset, ja ennen kaikkea nuorempien sukupolvien Ryynäset. Toki työelämässä olevat henkilöt ovat kiireisiä, mutta ikääntyessä omien juurien etsiminen ja tunteminen alkavat kiinnostaa entistä enemmän.

Siispä keskustele lapsiesi kanssa, sisarustesi kanssa, vanhempiesi kanssa, serkkujesi kanssa ja muiden sukulaistesi kanssa. Kerro heille yhteisestä sukukirjaprojektistamme ja kotisivuistamme www.ryynaset.fi.

Rahastonhoitaja Erkki O. Ryynänen ottaa mielellään ilmoituksia vastaan jäseniksi haluavilta. Voitte ottaa yhteyttä Erkki O.:hon

* sähköpostilla ryynaer (at) gmail.com

* puhelimella 0400 788646

* kirjeellä Erkki O. Ryynänen, Simotuntie 7, 33480 Ylöjärvi

Helpoin tapa saada nuorempaa sukupolvea mukaan on maksaa heidän puolestaan ensimmäisen vuoden jäsenmaksu 20 euroa/henkilö. Sukuseuran pankkitilin tilinumero on FI37 1429 3000 0353 40. Rahastonhoitajalle on hyvä ilmoittaa sähköpostilla ja maksaessa maksun viestikohdassa seuraavat tiedot:

- nimi - osoite - puhelinnumero - sähköpostiosoite - maksulomakkeen viitenumero, jos sellainen on laskussa

Tervetuloa jäseneksi hyvään sukuseuraan.